Welkom bij Refoto

MeFoto A0350Q0A Backpacker Statief Champagne

€ 139,00
OF

Snel overzicht

MeFoto_Logo


MeFoto A0350Q0A Backpacker Statief Champagne - Nieuw!


Op voorraad in ons extern magazijn - Levertijd: 1-2 werkdagen


De MeFoto BackPacker is een bijzonder compact driepoots-reisstatief van 1,2 kg dat ingeklapt slechts 32 cm lang is. Toch biedt dit compacte statief je een comfortabele maximale werkhoogte van 132 cm. De BackPacker is leverbaar in vele frisse kleuren, maar is uiteraard ook gewoon in het zwart.
De BackPacker weegt met zijn lichte aluminium constructie minder dan 1,2 kg, maar door het stabiele ontwerp met hoogwaardige materialen kan hij toch probleemloos 4 kg dragen. Hiermee is de BackPacker bij uitstek geschikt voor gebruik in combinatie met een compact- of systeemcamera, maar ook een spiegelreflex-camera met een zoomlens is geen enkel probleem voor dit degelijke statief. Door zijn bijzonder compacte maten en lichte gewicht past de BackPacker makkelijk in je koffer of rugzak, daardoor hoef je het statief nooit meer thuis te laten als je op reis gaat.

De MeFoto BackPacker wordt bijzonder compleet geleverd, inclusief balhoofd met quick-release plaat (compatible met Arca-Swiss) en een draagtas.

Het balhoofd heeft 360-graden markeringen die je helpen bij het maken van panoramafoto’s. Er zijn afzonderlijke knoppen voor het blokkeren van de rotatie en voor het vastzetten van het balhoofd zelf. Het balhoofd beschikt ook over een ingebouwde bubbelwaterpas. Door de precieze bediening en de ingebouwde waterpas ben je in staat je camera exact zo in te stellen als jij wilt.

Je kunt de hoek van de poten in twee standen instellen. De maximale werkhoogte is 132 cm, de minimale werkhoogte is 44 cm. De poten beschikken over een duurzame ‘twist lock’ sluiting, die vuiligheid en water buiten houdt en een snelle bediening mogelijk maakt. Onder aan de centrale kolom vind je een uitklapbare haak zodat je de BackPacker kunt verzwaren voor extra stabiliteit.


In de doos:
- MeFoto A0350 Champagne
- Q0 balhoofd
- Snelkoppelingsplaat
- MeFOTO statieftas
- Afkomstig van MeFOTO Nederland
- Vijf jaar garantie

MeFoto A0350Q0A Backpacker Statief Champagne

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

MeFoto A0350Q0A Backpacker Statief Champagne

Omschrijving: MeFoto Statief A0350Q0 champagne
Materiaal: Aluminium
Sluiting: Draai
Gewicht in kg.: 1,2
Maximale belasting: 4
Maximale hoogte: 1310
Hoogte: 1160
Minimale hoogte: 420
Lengte ingeschoven: 310
Diameter dikste sectie: 21,8
Diameter dunste sectie: 12
Aantal secties: 5

 

Refoto is een handelsnaam van Luculentus BV te Dedemsvaart.