Welkom bij Refoto

Leuk om kennis te maken!

 

Ons adres:

ReFoto
Poolmanserf 1
7701 AH Dedemsvaart

KVK-nummer: 51326027

BTW-nummer: NL823217267B01 

 

info@refoto.nl

(Indien uw navigatie dit niet kent: Oude Zuidwolderstraat, aan het einde van deze straat linksaf.)

Wij zijn aanwezig op:
Ma-Vrij   : 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur

Bereikhaarheid:
Telefoon: 085 - 104 37 22
Whatsapp: 06 - 228 29 234
Begin direct een live chat
Stuur ons een e-mail

ReFoto levert sinds 2010 hoogwaardige fotografische apparatuur en fotodrukwerk. We zijn gevestigd in het Overijsselse Dedemsvaart. Onze klanten komen echter uit heel Nederland en België.

De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van het leveren van met name demo's en occasion-apparatuur van alle bekende merken en bijhorende accessoires. Ook het inruilen van apparatuur is goed mogelijk. Alle apparatuur die we aanbieden wordt schoongemaakt en uitvoerig getest alvorens we deze te koop aanbieden. Doordat we de afgelopen jaren letterlijk duizenden camera's en objectieven door onze handen hebben gehad, weten we als geen ander waar we op moeten letten als het gaat om het beoordelen ervan. We verlenen dan ook graag garantie op de artikelen die we aanbieden. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van fotografie weten we waar we het over hebben, wij zijn ook fotografen! Klanten waarderen ons hoog.


U vindt het grootste gedeelte van ons assortiment op deze website. Bestellen kan heel makkelijk en veilig via Ideal of na vooruitbetaling. Ook beschikken we over een eigen showroom, waar u artikelen uitgebreid kunt bekijken en testen. Onze koffie is heerlijk!
We hebben daarnaast inmiddels voor vele klanten zoekopdrachten mogen uitvoeren. Dus staat de door u gewenste camera of objectief niet in onze webshop, stuur ons dan geheel vrijblijvend een mail waarin u aangeeft wat u zoekt.

Tenslotte verzorgen we hoogwaardig fotodrukwerk en kunnen fotowerk opplakken op karton, plastic of aluminium en/of inlijsten. 

U bent tijdens openingstijden van harte welkom in onze showroom!

showroom

 

*buiten openingstijden zijn onze vitrines leeg

 

________________________________________________________________________________________

Overige gegevens

 U kunt bij ons pinnen.

Refoto is een handelsnaam van Luculentus BV, gevestigd in Dedemsvaart 

 waar zijn we

 

 

Refoto is een handelsnaam van Luculentus BV te Dedemsvaart.